Menu
Your Cart

HONEY BEE PRO с витамини

HONEY BEE PRO с витамини
Ново -10 %
HONEY BEE PRO с витамини
3.00 лв.
2.70 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код: 467
  • Тегло: 1.00кг

Бърза поръчка

Други начини за поръчка

Телефонен номер: 0877 555 371
Имейл: office@dimabee.com
На място: гр. Варна, бул. Република, бл. 320, вх. 2 (до Практикер)

HONEY BEE PRO е храна за пчели, произведена в Хърватска изцяло по ензимен метод. Компанията производител, заедно с технолози по храните, химици и пчелари, произвежда храна за пчели с високо качество. Микрокристалите с размер до 10 микрона са лесни за поглъщане от пчелите и изискват малък разход на енергия

HONEY BEE PRO с витамини осигурява нужното на пчелите, когато те започнат да произвеждат пчелно млечице за младите ларви и царицата. Пчелите кърмачки имат нужда от витаминен комплекс, съдържащ витамини от В групата, за отглеждане на пило. В допълнение към тези витамини, аскорбиновата киселина (витамин С) също е от съществено значение за отглеждането на пило.

Състав: захароза 77 %, фруктоза 7 %, глюкоза 7%, вода 8 %, витамини.

Аналитичен състав: суров протеин <0,5 %, фибри <0,1 %, пепел 0,02 %, мазнини 0,2 %.

Витамини: Никотинамид, D-Пантонол, Витамин B1, Витамин B2 Витамин B6, Витамин C, Биотин, L-Аланин, L-Аргинин, L-Аспарагинова Киселина, L-Фенилаланин, L-Цистеин, L-Глутаминова Киселина, L-Глицин, L-Хистидин, L-Изолевцин 5.6g, L-Левцин, L-Лизин, L-Метионин, L-Пролин, L-Серин, L-Треонин, L-Тирозин, L-Валин.

Съхранение: на сухо и тъмно място с температури 10-25 °C.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.