Menu
Your Cart

Био иновации ООД

Производител: Био иновации ООД Код: 1090
Комбиниран мишепредпазител от две части. Закрепя се на кошера чрез 2 винта и така лесно се променя от положение на мишепредпазител в отворена позиция. Втората част на мишепредпазителя служи за ограничаване на отворите (полу – затворена позиция) или до пълно затваряне с опция само вентилация. Ко..
2.40 лв.
Производител: Био иновации ООД Код: 577
Тестерът за акари (Varroa tester 3 in 1) е пособие на пчеларите за наблюдение на здравето на пчелите. Целта е бързо, точно и лесно определяне степента на опаразитеност с Varroa destructor, резистентността на акара към ветеринаро-медицински продукти с активна субстанция кумафор, амитраз, флувалинат и..
20.00 лв.
Производител: Био иновации ООД Код: 573
Декристализатор за мед, подходящ за мед в тенекия. Разтапя меда до 38°С без да разрушава ферментите в него като запазва лечебните му свойства.Технически характеристики:230V АС, 45W; загрява меда в съда (тенекия или кофа 25 кг) с 20 градуса над околната температура; в зоната..
140.00 лв.
Производител: Био иновации ООД Код: 506
Стандартна магазинна Дадан-Блат рамка, изработена от полипропилен за хранителни цели. Състои се от 4 отделни секции, свързани чрез монтажни елементи. Предназначена е за продажба на мед в пита, като всяка отделна секция се поставя в специална за целта кутия. Размери: рамка 440 x 160 мм; единична..
2.80 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.