Menu
Your Cart

Как да поръчам

Уважаеми Клиенти, поръчки в нашият сайт можете да направите по следните начини:

 1. Оставете Вашият телефонен номер в полето за бърза поръчка и ние ще се свържем с Вас при първа възможност в рамките на работния ден;
 2. Като позвъните на посоченият служебен телефон и поръчате желаните от Вас продукти на наш служител;
 3. Като изпратите списък с желаните от Вас продукти и кодовете им на посочения имейл, заедно с Ваши данни за изпращане на поръчката.

Ние държим на личното отношение към Клиентите, затова независимо от избраният от Вас начин за покупка ще получите телефонно обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката. Всички поръчки се обработват в делнични дни (понеделник – петък) от 9:00 – 15:00 ч. В случай, че сте направили Вашата поръчка в почивни или празнични дни, тя ще бъде обработена в първият работен ден.

Цената на доставката не е включена в избраните от Вас продукти и следва да се заплати отделно според тарифният план на съответната куриерска фирма.

 

НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА И ПОЛУЧАВАНЕ:

Доставката и получаването на избраните от Вас продукти, се осъществява чрез куриерска фирма „Спиди“ или директно в нашия Магазин. Всички доставки се изпращат от офис на „Спиди“ и като наши клиенти, Вие ползвате намаление на куриерската услугата. По изключение, при изрично желание на Клиента, поръчката може да бъде изпратена чрез куриерска фирма „Еконт“, като в този случай той заплаща цената на услугата от нашия адрес до посочената от него дестинация.

За големи пратки цената се изчислява според теглото и обема – височина*дължина*широчина.

При неточни данни, предоставени от Клиента за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга при пренасочване на пратката, са за сметка на Клиента.

 

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА:

 • когато продукта е наличен към датата на Вашата поръчка, ще бъде изпратен на посочения адрес в рамките на 48 часа;
 • когато продукта не е наличен към датата на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване точната дата на доставка;
 • При получаване от магазина поръчката се изпълнява до 24 часа от нейната заявка (при наличност на продуктите). Ние ще се свържем с Вас, когато тя бъде изпълнена. При неполучаване до 3 работни дни, заявената от Вас поръчка се анулира.

ПЛАЩАНЕ:

  • при доставка с куриерска фирма, поръчките се заплащат с наложен платеж при тяхното получаване, като доставката е за Ваша сметка.
  • при получаване от магазина, поръчките се заплащат в брой на място.

 

ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА:

Съгласно условията по чл. 55 (ал.1) от ЗЗП Клиента има право да се откаже поръчаните продукти в срок от 14 работни дни от получаването им в случай, че:

 • продуктите не са използвани или с нарушен вид;
 • върнати са в оригиналната си опаковка, в която са получени;
 • цялостта на опаковката им не е нарушавана;
 • приложи документ за покупката (касов бон или фактура).

Разходите по връщането на продуктите са изцяло за сметка на Клиента. „ДИМА БИЙ“ ЕООД възстановя само стойността на върнатите продукти, без стойността на доставката.

Адрес за връщане: гр. Варна, бул. „Република, бл. 320 (Пчеларски магазин). Моля, свържете се с нас на 0877 555 371 при възникнали въпроси.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.