Menu
Your Cart

Рамки и Аксесоари

Предлаганите от нас рамки са изработени от сух иглолистен материал. Може да се закупят както цели рамки, сглобени и обтелени, така и на части. Може да бъдат прави или с уширение, плодникови и магазинни за Дадан – Блат, корпусни за Лангстрот – Рут, рамки за оплодно сандъче (две рамки съставят една цяла корпусна), пластмасови рамки от 4 секции.

Код: 1075
Дървена рамка, изработена от липов материал. Използва се за “див градеж” и евентуална продажба на пчелен мед в пита.Размери: 130/ 112/ 37 мм.Начин на работа: четири дървени рамки се наместват в една стандартна магазинна рамка (сглобена, без тел). Поставят се на желания пчелен кошер за ..
0.70 лв.
Код: 1
Пластмасов изолатор за една майка. Размер - ДБ рамка. ..
9.00 лв.
Код: 478
Диаметър – 3мм.Продават се в пакетче от 50г. Бройки – приблизително 500. ..
2.70 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 01
Рамките са произведени от сух иглолистен материал. За сглобяването им е използван такер.Обтелването е с тел инокс. Може да е хоризонтално и вертикално. ..
1.60 лв.
Код: 167
Рамките са произведени от сух иглолистен материал. За сглобяването им е използван такер.Обтелването е с тел инокс. Може да е хоризонтално и вертикално. ..
1.60 лв.
Производител: Био иновации ООД Код: 506
Стандартна магазинна Дадан-Блат рамка, изработена от полипропилен за хранителни цели. Състои се от 4 отделни секции, свързани чрез монтажни елементи. Предназначена е за продажба на мед в пита, като всяка отделна секция се поставя в специална за целта кутия. Размери: рамка 440 x 160 мм; единична..
2.80 лв.
Код: 316
Монтажна дъска за основи. Служи за по-лесното монтиране на восъчната основа към телта на рамката. Изработена е от 12 мм МДФ. Дъската е подходяща за рамки ДБ, ЛР или магазинни. За да използвате за магазинни рамки, трябва да развиете четирите винта и за отстраните 7-сантиметровата част.Начините за..
17.00 лв.
Код: 217
Монтажна дъска за основи. Служи за по-лесното монтиране на восъчната основа към телта на рамката. Изработена е от 12 мм МДФ. Дъската е подходяща за магазинни или ЛР рамки. Начините за монтиране може да са с шпорче или чрез нагряване с трансформатор за основи. 1. При работа със..
17.00 лв.
Пластмасова рамка - корпусна Пластмасова рамка - корпусна
Изчерпан
Производител: Mann Lake Код: 590
Готова за директна употреба, спестявайки време за сглобяване, пробиване, опъване на тел, монтаж на восъчна основа. Рамката е устойчива на увреждане от молци или гризачи. Инструкции за употреба:Препоръчително е да се покрие повърхността със слой восък. Може да се използва четка и..
4.25 лв.
Производител: Mann Lake Код: 591
Готова за директна употреба рамка, спестявайки време за сглобяване, пробиване, опъване на тел, монтаж на восъчна основа. Устойчива на увреждане от молци или гризачи. Инструкции за употреба:Препоръчително е да се покрие повърхността със слой восък. Може да се използва четка или валяк..
3.90 лв.
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.