Menu
Your Cart

Инвертиран сироп

Код: 470
Инвертиран сироп в опаковка тип “bag-in-box”. Служи за подхранване на пчелните семейства през пролетта и есента.Характеристики:количество: 7 кг или 5 литра; произведен от цвеклова захар; ензимно инвертиране на захарта; без ГМО; лесно приемане и усвояване от пчелите; удобна..
25.20 лв.
Производител: Südzucker Код: 282
Апиипверт е инвертиран сироп за хранене на пчели, произведен в Германия по ензимен начин. Предлага се в опаковка от 16 кг или 11,8 литра. Съставен е от захароза и нейните градивни елементи – фруктоза и глюкоза, което го прави лесно смилаем за пчелите. Високият процент на фруктоза означава, че сиропа..
64.00 лв.
Код: 678
IDEAL Api е течен фураж за пчели. Служи за допълване на хранителните запаси в пчелното семейство. Прилага се неразреден, от 500 – 1000 г на семейство веднъж на 3 – 5 дни. Да не се прилага по време на паша и да не се смесва с мед. Съдържание: - сухо вещество - мин. 77%;- в..
45.00 лв.
Инвертиран сироп Апиинверт - 28 кг
Изчерпан
Производител: Südzucker Код: 9
Апиипверт е инвертиран сироп за хранене на пчели, произведен в Германия по ензимен начин. Предлага се в опаковка от 28 кг или 20,40 литра. Съставен е от захароза и нейните градивни елементи – фруктоза и глюкоза, което го прави лесно смилаем за пчелите. Високият процент на фруктоза означава, че с..
100.80 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.