Menu
Your Cart

Защитно облекло

Пчеларското облекло е едно от първите неща, които трябва да си осигурите, ако сте начинаещ пчелар. То ще Ви предпази от последващи ужилвания и ще Ви даде по-голям комфорт при работата с пчелните семейства. Поддържайте го чисто – пчелите са чувствителни (раздразнителни) към миризмите. Дали ще изберете по-тънко, плътно или 3-слойно облекло, важното е да Ви е удобно и да не пречи на работата Ви в пчелина.

Код: 791
Пчеларски блузон, изработен от 3 слоя, за да осигурява максимално проветрение и да предпазва от ужилване. Има странични джобове на ръкавит и 4 джоба на предната част. Маншетите са с ластици, както и долната част на блузона. Маската е тип скафандър като предната й част изцяло се разкопчава. ..
84.00 лв.
Код: 791-1
Пчеларски блузон, изработен от 3 слоя, за да осигурява максимално проветрение и да предпазва от ужилване. Има странични джобове на ръкавит и 4 джоба на предната част. Маншетите са с ластици, както и долната част на блузона. Маската е тип скафандър като предната й част изцяло се разкопчава. ..
84.00 лв.
Код: 321
Блузонът е изработен от 3 слоя предпазна мрежа. Тя осигурява проветрение през горещите дни и предпазва от ужилване. Маската е тип скафандър и осигурява много добра видимост. Има странични джобове на ръкавите и 4 джоба на предната част. Закопчаването става с широк и удобен за употреба цип. Има ластиц..
84.00 лв.
Код: 332
Блузон от тънък памучен плат с цип под шапката. Има широки ластици по китките, в долната част на блузона и ластик на шапката. Шапката е с тънка мрежа. Наличен е в различни цветове. Размери: L, XL, XXL.Произведен в България. ..
25.00 лв.
Код: 666
Детски блузон за момиче, изработен от памучен плат. Маншетите на ръкавите са с ластик, както и долната част на блузона.Дължина на блузона от рамото до подгъва – 50 см, широчина – 49 см.Наличните десени и цветове може да се различават от показаните! ..
15.00 лв.
Код: 666
Детски блузон за момче, изработен от памучен плат. Маншетите на ръкавите са с ластик, както и долната част на блузона.Дължина на блузона от рамото до подгъва – 50 см, широчина – 49 см.Наличен и в други мотиви.  ..
15.00 лв.
Код: 793
Панталон, изработен от 3 слоя предпазна мрежа. Тя осигурява проветрение през горещите дни и предпазва от ужилване. Панталонът има един заден и два странични джоба, ципове в долната част на крачолите. На талията има ластик и връзки. Размерите са леко уголемени.Предлага се в размери: S, M, L, XL, ..
47.00 лв.
Код: 1157
Предпазна маска за цяло лице, клас II. Изработена е от силикон. Визьорът е с широко зрително поле, изработен от недраскаем поликарбон. Захваща се с 5 регулируеми силиконови каишки.Стандарт: EN 136: 1998, EN 148-1Характеристики:- Филтърна резба: Стандарт EN 148-1- Филтри: модел 725. Филтърът се ..
119.90 лв.
Код: 969
Пчеларско було тип шапка, изработено от тънък плат в различни цветове. Обръчите са гумирани, което улеснява поддръжката на шапката. Предпазната мрежа е тънка и мека, осигурява много добра видимост без да дразни очите. Има ластици, през които се промушват ръцете, както и ластик на шапката. ..
12.00 лв.
Код: 969-1
Пчеларско було, изработено от тънък плат. Долната част е изработена от тънка и мека мрежа и изцяло проветрив плат. Има ластици, през които се промушват ръцете, както и ластик на шапката. Обръчите са гумирани и гъвкави.Състав: 35 памук/ 65 полиестер.ЦВЕТЪТ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ПОКАЗАНИЯ!Пр..
12.00 лв.
Код: 719-1
Пчеларски блузон тип яке.Има 2 горни и 2 странични джоба. По дължина на ръкавите, в долната и задната част на маската има проветрив плат, като само по ръкавите е двоен. Булото е с тънка, мека мрежа и с пластмасови обръчи. Свалянето/ поставянето става с 2 ципа. На талията и по маншетите на ръкав..
38.00 лв.
Код: 719-3
Пчеларски блузон тип яке.Има 2 горни и 2 странични джоба. По дължина на ръкавите, в долната и задната част на маската има проветрив плат, като само по ръкавите е двоен. Булото е с тънка, мека мрежа. Свалянето/ поставянето става чрез с 2 ципа, има пластмасови обръчи. На талията и по маншетите на..
38.00 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.