Menu
Your Cart

Защитно облекло

Пчеларското облекло е едно от първите неща, които трябва да си осигурите, ако сте начинаещ пчелар. То ще Ви предпази от последващи ужилвания и ще Ви даде по-голям комфорт при работата с пчелните семейства. Поддържайте го чисто – пчелите са чувствителни (раздразнителни) към миризмите. Дали ще изберете по-тънко, плътно или 3-слойно облекло, важното е да Ви е удобно и да не пречи на работата Ви в пчелина.

Код: 667
Пчеларско було, презраменно. С махаща се предна част. Цветовете може да се разминават от показания цвят. НЯМА ЕДНОЦВЕТНИ МОДЕЛИ!Произведено в България. ..
6.50 лв.
Код: 354
Пчеларски блузон, изработен от мек памучен плат. Размер ХХL. - четири джоба, двата са с цип;- ластици по маншетите и на талията;- маската е тип скафандър, изцяло махаща се с цип.Произведен в България.  ..
34.00 лв.
Код: 793
Панталон, изработен от 3 слоя предпазна мрежа. Тя осигурява проветрение през горещите дни и предпазва от ужилване. Панталонът има един заден и два странични джоба, ципове в долната част на крачолите. На талията има ластик и връзки. Размерите са леко уголемени.Предлага се в размери: S, M, L, XL, ..
0.00 лв.
Код: 719-1
Пчеларски блузон тип яке.Има 2 горни и 2 странични джоба. По дължина на ръкавите, в долната и задната част на маската има проветрив плат, като само по ръкавите е двоен. Булото е с тънка, мека мрежа. Свалянето/ поставянето става чрез с 2 ципа, има пластмасови обръчи. На талията и по маншетите на..
34.00 лв.
Код: 718
Пчеларски блузон, изработен от 100 % памучен плат. Блузонът е тип яке като маската е свързана с два ципа и има ластик за под брадичката. Блузонът има ластици на маншетите и на талията. С един преден джоб.Размери – М, L, XL, XXL (моля, свържете се с нас за наличности).Цветът може да се различ..
28.00 лв.
Код: 719-3
Пчеларски блузон тип яке.Има 2 горни и 2 странични джоба. По дължина на ръкавите, в долната и задната част на маската има проветрив плат, като само по ръкавите е двоен. Булото е с тънка, мека мрежа. Свалянето/ поставянето става чрез с 2 ципа, има пластмасови обръчи. На талията и по маншетите на..
34.00 лв.
Код: 718
Пчеларски блузон, изработен от 100 % памучен плат. Блузонът е тип яке като булото се поставя/ сваля с два ципа. Има ластици на маншетите и на талията. С един джоб, има придържаш ластик на маската.Размери – М, L, XL, XXL (моля, свържете се с нас за наличности).Цветът може да се разл..
28.00 лв.
Код: 335
Пчеларски панталон, изработен от 100 % памучен плат. Произведен в България. ..
16.00 лв.
Пчеларски блузон модел "Монтана" - 2 Пчеларски блузон модел "Монтана" - 2
Изчерпан
Код: 719-2
Пчеларски блузон от плътен памучен плат. Има 2 горни и 2 странични джоба. По дължина на ръкавите, в долната и задната част на маската има проветрив плат, като само по ръкавите е двоен. Булото е с тънка, мека мрежа. Свалянето/ поставянето става чрез с 2 ципа, има пластмасови обръчи. На талията и..
34.00 лв.
Код: 322
Гащеризонът е изработен от 3 слоя предпазна мрежа. Тя осигурява проветрение през горещите дни и предпазва от ужилване. Маската е тип скафандър и осигурява много добра видимост. Има странични джобове на ръкавите и 4 джоба на предната част. На коленете е подсилен с допълнителен плат. Закопчаването ста..
100.00 лв.
Пчеларско було - презраменно
Изчерпан
Код: 717
Пчеларско було, изработено от тънък плат. Долната част е изработена от тънка и мека мрежа и изцяло проветрив плат. Има ластици, през които се промушват ръцете, както и ластик на шапката.Произведено в България. ..
8.00 лв.
Код: 332
Блузон от тънък памучен плат с цип под шапката. Има широки ластици по китките, в долната част на блузона и ластик на шапката. Шапката е с тънка мрежа. Наличен в различни цветове. Размерът е един – XL-XXL.Произведен в България. ..
16.00 лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.