Menu
Your Cart

Дъна

Производител: Дима Бий ЕООД Код: 10
Това е мрежесто дъно с чекмедже, което служи за събиране на прашец. Изработено е от иглолистен материал. Има мрежа за проветрение и чекмедже с по - ситна мрежа за събиране на прашеца. Събирането на прашец става след поставяне на прашецоуловител, който се закупува отделно от дъното. Външни ..
35.00 лв.
Дъно пластмасово за прашец (10 рамков кошер) Дъно пластмасово за прашец (10 рамков кошер)
Изчерпан
Производител: Вимекс Код: 801
Пластмасово дъно за събиране на прашец. Съвместимо за 10 – рамков кошер. Изработено е от устойчива на слънчевите лъчи пластмаса, лесно за почистване и дезинфекция.Външни размери:дължина – 495 мм; широчина – 420 мм; височина – 85 мм.Произведено в България. ..
36.00 лв.
Дъно пластмасово с прашецоуловител (10 рамков кошер) - APIMAYE Дъно пластмасово с прашецоуловител (10 рамков кошер) - APIMAYE
Изчерпан
Производител: APIMAYE Код: 594
Пластмасово дъно с прашецоуловител и чекмедже за прашец за 10-рамков кошер. Това е ефективен, лесен и безвреден за пчелите начин да бъде събиран пчелен прашец. Съвместимо е с кошери Дадан – Блат или Лангстрот – Рут, с и без первази. На дъното има решетка за вентилация. Дъното се монти..
33.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 3
Дъното е за 10 – рамков кошер и е изработено от иглолистен материал.Външни размери:- дължина - 520 мм;- широчина - 425 мм;- височина - 67 мм;- дебелина – 25 мм;Дъното е за кошер с первази. За кошери без перваз дъното се изработва само с поръчка от клиент! ..
26.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 158
Дъното е изработено от иглолистен материал. Има мрежа за проветрение и поликарбонатна табла, за да се затвори отдолу. Дъното се води и противоакарно - при третиране акарите падат през отворите на мрежата.Външни размери:- дължина - 520 мм;- широчина - 425 мм;- височина - 110 мм;- дебелина – ..
27.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.