Menu
Your Cart

Дъна

Производител: Вимекс Код: 801
Пластмасово дъно за събиране на прашец. Съвместимо за 10 – рамков кошер. Изработено е от устойчива на слънчевите лъчи пластмаса, лесно за почистване и дезинфекция.Външни размери:дължина – 495 мм; широчина – 420 мм; височина – 85 мм.Произведено в България. ..
35.00 лв.
Производител: APIMAYE Код: 594
Пластмасово дъно с прашецоуловител и чекмедже за прашец за 10-рамков кошер. Това е ефективен, лесен и безвреден за пчелите начин да бъде събиран пчелен прашец. Съвместимо е с кошери Дадан – Блат или Лангстрот – Рут, с и без первази. На дъното има решетка за вентилация. Дъното се монти..
33.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 10
Това е мрежесто дъно с чекмедже, което служи за събиране на прашец. Изработено е от иглолистен материал. Има мрежа за проветрение и чекмедже с по - ситна мрежа за събиране на прашеца. Събирането на прашец става след поставяне на прашецоуловител, който се закупува отделно от дъното. Деб..
38.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 158
Дъното е изработено от иглолистен материал. Има мрежа за проветрение и поликарбонатна табла, за да се затвори отдолу. Дебелина – 25 мм. Дъното се води и противоакарно. Предлага се и несглобено – само по поръчка на клиента. ..
27.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 3
Дъното е за 10 – рамков кошер и е изработено от иглолистен материал. Дебелина – 25 мм. Предлага се и несглобено – само по поръчка на клиента. ..
25.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.