Menu
Your Cart

Капаци за кошери

Производител: APIMAYE Код: 596
Капакът е изработен за 10-рамков кошер:има отвори отпред и отзад, които осигуряват добра вентилация. подходящ е за употреба през всички сезони. лесно се поддържа и почиства. устойчив е на киселинни и химични вещества. процесът на боядисване не е необходим, тъй като няма да има проблем..
24.00 лв.
Код: 16
Капакът (за 10 рамков кошер) е изработен от иглолистен материал, с периферия за по-лесно оттичане на дъждовната вода. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има алуминиева плака.Размери:..
18.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 515
Капакът (за 10 рамков кошер) е изработен от иглолистен материал, с периферия за по-лесно оттичане на дъждовната вода. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има алуминиева плака. ..
18.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 387
Капакът е за 10 - рамков кошер и е изработен от иглолистен материал. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има поставена алуминиева плака. Съвместим е с таванка с височина 45 мм ..
16.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 15
Капакът (за 10 рамков кошер) е изработен от иглолистен материал. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има алуминиева плака. Съвместим е с таванка с височина 20 мм (стандартна таванка..
16.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.