Menu
Your Cart

Друга техника

Електрически нож за разпечатване - хоризонтален Електрически нож за разпечатване - хоризонтален
Изчерпан
Код: 320
Електрическият клиновиден нож ( тип „Лястовича опашка“) е предназначен за разпечатване на пчелните рамки от едната страна. Процесът на разпечатване става чрез нагряване на ножа до определена температура. Ножът е лазерно заточен.Начин на работа:Пчелната рамка се поставя в определеното ме..
720.00 лв.
Машина за разпечатване ЛЕГА - ръчна Машина за разпечатване ЛЕГА - ръчна
По заявка
Производител: Lega Код: 325
Ръчна разпечатваща машина с един вибриращ нож, подходяща за монтиране на вана. Машината е компактна, ножа е с ел. нагряване и възможност за ръчно задаване на температурата. Вибриращият нож е хоризонтален и е задвижван от малък мотор с редуктор, което осигурява бързо разпечатване на рамките.Х..
2,570.00 лв.
Производител: Civan Код: С-5
Полуавтоматична разпечатваща машина с корпус от Неръждаема стомана INOX 304. Пластмасовите части са изработени от материал, допустим за контакт с хранителни повърхности.Характеристики:Мощност на двигателя: 0,18 kw / час; Работно напрежение: 220 V; Размери: 720x1480x1400 мм; Капацит..
5,680.00 лв.
Помпа за мед ЛЕГА - 1071 литра/ час
По заявка
Производител: Lega Код: С-4
Електрическа помпа за мед с корпус от неръждаема стомана INOX AISI 304 и ротор Ø 90 мм , изработен от материал, допустим за контакт с хранителни продукти. Помпата има два отвора (за всмукване и източване на меда) от неръждаема стомана, към които се свързват тръби с Ø 50 мм от подсилена плас..
3,643.00 лв.
Производител: Civan Код: 827
Сепаратор за пчелен прашец, изработен от неръждаема стомана.Тавичката за прашец е от неръждаема стомана, с две различни сита.Сепараторът има контролер на скоростта и ветрилатора.Капацитет – 10 кг/ час. ..
1,895.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.