Menu
Your Cart

Храна за пчели

През зимният период, пчелите консумират меда, който са събрали по-рано през годината. Обикновено пчелите се запасяват с нужното им количество мед, но при определени обстоятелства, запасите му в кошера се оказват недостатъчни за презимуването на семейството. Това може да зависи както от действията на пчеларя, така и от изминалият активен сезон и възможността на пчелите да съберат достатъчно нектар.

Независимо от причината, понякога е необходимо пчелите да се захранят допълнително през зимата. Препоръчително е през топлия период да се използва инвертиран захарен сироп (течна храна), а при температури под 10 градуса да се използват захарни пити (твърда храна). От съществено значение е качеството на храната, която ще се използва. Важното е да е лесно смилаема за пчелите и да е съобразена според състоянието им.

 

Производител: Алвариум ООД Код: 775
Българска храна за пчели без добавки.Произведена в с. Горни Богров. ..
3.00 лв.
Производител: Алвариум ООД Код: 768
Допълващ фураж за пчели, подсилен с витамини за подпомагане растежа и развитието на пчелните семейства. Подходящ e за употреба през есента и пролетта.Аналитичен състав:Суров протеин – 0%; Сурови мазнини – 0%; СУРОВА ПЕПЕЛ – 0%; Сурови влакнини – 0%; Натрий – 1%.Хранителни добавки в 1 кг ..
3.30 лв.
Производител: Südzucker Код: 757
Апифонда е немска пастообразна храна за пчели, съставена предимно от захароза. Съдържа микро фини кристали, които средно са по-малки от 1/100 милиметра.Всеки кристал е покрит с тънък слой захарен сироп, който не позволява слепването и кристализирането им. Те лесно могат да бъдат пренасяни от пчелите..
5.00 лв.
Код: 678
Дулкофрут е течен фураж за пчели, произведен в Румъния. Служи за допълване на хранителните запаси в пчелното семейство. Прилага се неразреден, от 500 – 1000 г на семейство веднъж на 3 – 5 дни. Да не се прилага по време на паша и да не се смесва с мед.Съдържание: фруктоза, глюкоза, вода..
48.10 лв.
Производител: Agro Simpa Код: 374
HONEY BEE PRO е храна за пчели, произведена в Хърватска изцяло по ензимен метод. Компанията производител, заедно с технолози по храните, химици и пчелари, произвежда храна за пчели с високо качество. Микрокристалите с размер до 10 микрона са лесни за поглъщане от пчелите и изискват малък разход на е..
4.80 лв.
Производител: Agro Simpa Код: 373
Пълните рамки с пило през ранна пролет са основната цел на всеки пчелар. Пчелният прашец е натуралния протеин, събиран от пчелите. Той има някои жизненоважни свойства за развитието на пчелните семейства. Също така, те трябва да имат достатъчно протеин за изхранването на пилото. Той съдържа пове..
5.40 лв.
Производител: Südzucker Код: 8
Апифонда е немска пастообразна храна за пчели, съставена предимно от захароза. Съдържа микро фини кристали, които средно са по-малки от 1/100 милиметра.Всеки кристал е покрит с тънък слой захарен сироп, който не позволява слепването и кристализирането им. Те лесно могат да бъдат пренасяни от пчелите..
61.50 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.