Menu
Your Cart

Храна за пчели

През зимният период, пчелите консумират меда, който са събрали по-рано през годината. Обикновено пчелите се запасяват с нужното им количество мед, но при определени обстоятелства, запасите му в кошера се оказват недостатъчни за презимуването на семейството. Това може да зависи както от действията на пчеларя, така и от изминалият активен сезон и възможността на пчелите да съберат достатъчно нектар.

Независимо от причината, понякога е необходимо пчелите да се захранят допълнително през зимата. Препоръчително е през топлия период да се използва инвертиран захарен сироп (течна храна), а при температури под 10 градуса да се използват захарни пити (твърда храна). От съществено значение е качеството на храната, която ще се използва. Важното е да е лесно смилаема за пчелите и да е съобразена според състоянието им.

 

HONEY BEE PRO с прашец
Изчерпан
Производител: Agro Simpa Код: 373
Пълните рамки с пило през ранна пролет са основната цел на всеки пчелар. Пчелният прашец е натуралния протеин, събиран от пчелите. Той има някои жизненоважни свойства за развитието на пчелните семейства. Също така, те трябва да имат достатъчно протеин за изхранването на пилото. Той съдържа пове..
5.20 лв.
Производител: Agro Simpa Код: 374
HONEY BEE PRO е храна за пчели, произведена в Хърватска изцяло по ензимен метод. Компанията производител, заедно с технолози по храните, химици и пчелари, произвежда храна за пчели с високо качество. Микрокристалите с размер до 10 микрона са лесни за поглъщане от пчелите и изискват малък разход на е..
4.80 лв.
Апипаста - 1 кг Апипаста - 1 кг
Изчерпан
Производител: Zukan Код: 530
Апипаста е пастообразна храна, която се състои главно от захароза, което я прави много привлекателна за пчелите. Състои се от микрокристали със среден размер 15 µm. Всеки кристал е покрит със слой глюкозен сироп, специално проектиран да бъде лесно приеман и обработван от пчелите.Предимствата на ..
4.70 лв.
Апипаста с витамини - 1 кг Апипаста с витамини - 1 кг
Изчерпан
Производител: Zukan Код: 531
Апипаста с витамини предлага допълнително подхранване с витамини, протеини и аминокиселини. Те подпомагат кошера през най-студените периоди, повишават неговата продуктивност и подобряват издръжливостта му към пестициди.Състои се от микрокристали със среден размер 15 µm. Всеки кристал е покрит съ..
4.80 лв.
Производител: Südzucker Код: 8
Апифонда е немска пастообразна храна за пчели, съставена предимно от захароза. Съдържа микро фини кристали, които средно са по-малки от 1/100 милиметра.Всеки кристал е покрит с тънък слой захарен сироп, който не позволява слепването и кристализирането им. Те лесно могат да бъдат пренасяни от пчелите..
58.50 лв. 49.50 лв.
Производител: Südzucker Код: 282
Апиипверт е инвертиран сироп за хранене на пчели, произведен в Германия по ензимен начин. Предлага се в опаковка от 16 кг или 11,8 литра. Съставен е от захароза и нейните градивни елементи – фруктоза и глюкоза, което го прави лесно смилаем за пчелите. Високият процент на фруктоза означава, че сиропа..
64.00 лв.
Код: 678
IDEAL Api е течен фураж за пчели. Служи за допълване на хранителните запаси в пчелното семейство. Прилага се неразреден, от 500 – 1000 г на семейство веднъж на 3 – 5 дни. Да не се прилага по време на паша и да не се смесва с мед. Съдържание: - сухо вещество - мин. 77%;- в..
45.00 лв.
Инвертиран сироп Апиинверт - 28 кг
Изчерпан
Производител: Südzucker Код: 9
Апиипверт е инвертиран сироп за хранене на пчели, произведен в Германия по ензимен начин. Предлага се в опаковка от 28 кг или 20,40 литра. Съставен е от захароза и нейните градивни елементи – фруктоза и глюкоза, което го прави лесно смилаем за пчелите. Високият процент на фруктоза означава, че с..
100.80 лв.
Производител: Алвариум ООД Код: 775
Българска храна за пчели без добавки. Опаковката е от 1 кг, в кашон са 20 бр.Състав: глюкозен сиропАналитичен състав: сухо вещество 84 %, фруктоза 45%, влага 16 %.Произведена в с. Горни Богров. ..
2.70 лв. 2.15 лв.
Производител: Südzucker Код: 7
Апифонда е немска пастообразна храна за пчели, съставена предимно от захароза. Съдържа микро фини кристали, които средно са по-малки от 1/100 милиметра.Всеки кристал е покрит с тънък слой захарен сироп, който не позволява слепването и кристализирането им. Те лесно могат да бъдат пренасяни от пчелите..
10.00 лв.
Производител: Mann Lake Код: 1225
Храна за пчели по оригинална рецепта на производителя на сух протеин ULTRA BEE. Протеиновата или белтъчна храна спомага за яйцеснасянето на повече пило, образуване на по-голямо мастно тяло на пчелата и допълва запасите на прашец при липса. Съдържанието на протеин в 1 кг храна е 100 г.Състав: заха..
7.00 лв.
Производител: Алвариум ООД Код: 768
Допълващ фураж за пчели, подсилен с витамини за подпомагане растежа и развитието на пчелните семейства. Подходящ e за употреба през есента и пролетта. Опаковката е от 1 кг, в кашон са 20 бр.Състав: глюкозен сироп, фруктозаАналитичен състав:Суров протеин – 0%; Сурови мазнини – 0%; С..
2.80 лв. 2.35 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.