Menu
Your Cart

Кошери и сандъчета

Нашата компания Ви предлага частично или цялостно изпълнение на кошери, изработени от сух иглолистен материал, като за изпълнението им са използвани винтове и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth за сглобяването им. Всички кошери са с изработени дръжки за повдигане от двете страни като на магазините са от четирите страни. Стандартно се предлагат с первази като има опция да бъдат изработени и без. Дебелина на стените – 25 мм. Производственият цех се намира в с. Чернево.

От 2018 г. “Дима Бий” ЕООД започва да предлага изработване на кошери по Пчеларските програми. Издаваме нужните документи, свързани с кандидатстването по дадената програма – договор за изработка, приемо-предавателен протокол, декларация за качество и фактура за съответната сума. 

Производител: Дима Бий ЕООД Код: 10
Това е мрежесто дъно с чекмедже, което служи за събиране на прашец. Изработено е от иглолистен материал. Има мрежа за проветрение и чекмедже с по - ситна мрежа за събиране на прашеца. Събирането на прашец става след поставяне на прашецоуловител, който се закупува отделно от дъното. Външни ..
35.00 лв.
Производител: Вимекс Код: 801
Пластмасово дъно за събиране на прашец. Съвместимо за 10 – рамков кошер. Изработено е от устойчива на слънчевите лъчи пластмаса, лесно за почистване и дезинфекция.Външни размери:дължина – 495 мм; широчина – 420 мм; височина – 85 мм.Произведено в България.ЦВЕТЪТ НА ДЪНОТО МО..
36.00 лв.
Дъно пластмасово с прашецоуловител (10 рамков кошер) - APIMAYE Дъно пластмасово с прашецоуловител (10 рамков кошер) - APIMAYE
Изчерпан
Производител: APIMAYE Код: 594
Пластмасово дъно с прашецоуловител и чекмедже за прашец за 10-рамков кошер. Това е ефективен, лесен и безвреден за пчелите начин да бъде събиран пчелен прашец. Съвместимо е с кошери Дадан – Блат или Лангстрот – Рут, с и без первази. На дъното има решетка за вентилация. Дъното се монти..
33.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 3
Дъното е за 10 – рамков кошер и е изработено от иглолистен материал.Външни размери:- дължина - 520 мм;- широчина - 425 мм;- височина - 67 мм;- дебелина – 25 мм;Дъното е за кошер с первази. За кошери без перваз дъното се изработва само с поръчка от клиент! ..
26.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 158
Дъното е изработено от иглолистен материал. Има мрежа за проветрение и поликарбонатна табла, за да се затвори отдолу. Дъното се води и противоакарно - при третиране акарите падат през отворите на мрежата.Външни размери:- дължина - 520 мм;- широчина - 425 мм;- височина - 110 мм;- дебелина – ..
27.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 387
Капакът е за 10 - рамков кошер и е изработен от иглолистен материал. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има поставена алуминиева плака. Съвместим е с таванка с височина 45 мм ..
22.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 15
Капакът (за 10 рамков кошер) е изработен от иглолистен материал. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има алуминиева плака. Съвместим е с таванка с височина 20 мм (стандартна таванка..
22.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 515
Капакът (за 10 рамков кошер) е изработен от иглолистен материал, с периферия за по-лесно оттичане на дъждовната вода. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има алуминиева плака. ..
26.00 лв.
Код: 16
Капакът (за 10 рамков кошер) е изработен от иглолистен материал, с периферия за по-лесно оттичане на дъждовната вода. Сглобен е с винтове, скоби за такер и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Отпред и отзад има изработени хоризонтални отвори за вентилация. Отгоре има алуминиева плака.Размери:..
26.00 лв.
Корпус за кошер Лангстрот - Рут (10 - рамков)
Изчерпан
Код: 284
Корпус за 10-рамков кошер "Лангстрот - Рут".  Има изработени дръжки за повдигане от предната и задната страна. Изработва се с поставени релси за рамките. За сглобяването са използвани винтове и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth.Размери (Ш/Д/В):Вътрешни - 376 /450..
34.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 01
Кошер Дадан – Блат (10 рамков) с един магазин. Изработен е от иглолистен материал с дебелина 25 мм. За сглобяването са използвани винтове и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth. Компоненти:плътно дъно; плодник с первази; магазин с первази; стандартна таванка/ възглавница; п..
124.00 лв.
Производител: Дима Бий ЕООД Код: 02
Кошер Лангстрот - Рут с два корпуса (10 рамков). Изработен е от иглолистен материал с дебелина 25 мм. За сглобяването са използвани винтове и влагоустойчиво лепило D3 на Wurth.Компоненти: плътно дъно; два корпуса с первази; стандартна таванка/ възглавница; прав ..
125.00 лв.
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.