Menu
Your Cart

Литература

Производител: Издателство "Еньовче" Код: 545
„Това помагало няма претенциите на изчерпателен сборник за болестите по пчелите. Авторът си е поставил задачата да отговори на достъпен разбираем език на най-често задаваните от ветеринарните специалисти, пчеларите – проверители и пчеларите въпроси, които да са им от полза в ежедневната ветерина..
6.00 лв.
Производител: Издателство "Еньовче" Код: 559
Какво ще научим от тази книга?* Дразнението на пчелите - предпоставка за тревожни последици* Питите - фактор за състоянието на пчелите и пчелните продукти* Удивителната ориентационна способност на пчелите* Температурата - съдбоносно условие при майкопроизводството* Контролиране на роенето на пчел..
6.00 лв.
Производител: Издателство "Еньовче" Код: 548
Какво ще научите от тази книга:·  всичко за болестите по пчелите, подредено по азбучен ред;·  необичайни съвети за здравеопазване на пчелите;·  безценни справки за съвременната ветеринарна наука по опазване на пчелите;·  законодателство и здраве на пчелите;·  диагностика ..
10.00 лв.
Производител: Издателство "Еньовче" Код: 546
От нея ще разберем:какво представлява вароатозата;защо е опасна за пчелите;всичко за профилактиката;какви мерки да вземем;алтернативни методи.автор: Наско Кирилов, изд. „Еньовче“..
5.00 лв.
Съдържание: ВъведениеИнформация, генетика и развъжданеРазлив на генитеДва различни начина за предаване на гените на пчелите при репликациятаПрактически изводи от познанията за разлива на генитеРабота по усъвършенстването на пчелитеОтглеждане и развъждане на пчелитеЦел на работата по усъвършенства..
20.00 лв.
Големият поврат - Марк Гатино
Изчерпан
Тази книга ще ви преведе по невидимата пътека, съединяваща миналото, настоящето и бъдещето на световното пчеларство. Става дума за модерното пчеларство, чието начало се бележи през 1851г. с откритието на Лоренцо Лангстрот. Без съмнение французите имат значителен принос за бурното развитие на мод..
15.00 лв.
Джобен наръчник на пчеларя
Изчерпан
Производител: Издателство "Еньовче" Код: 540
Какво ще научите от тази книга:кои са болестите по пчелите;добри здравословни пчеларски практики;климатически справки;календар на цъфтящите растения.автор: Наско Кирилов, изд. „Еньовче“..
4.00 лв.
Код: 550
Цел на настоящата книга е: да запознае ветеринарните специалисти и пчеларите с най-типичните клинични признаци на заболяванията по пчелите, лабораторни методи за диагностика и правилата за вземане, и изпращане на проби.Автор: Д-р Илиян Димитров Гечев, изд.“Прим трейд“ООД..
10.00 лв.
Производител: Издателство "Еньовче" Код: 547
"Книгата "Живителната сила на пчелния восък" е посветена на тези уникални природни създания - пчелите, безкрайно полезни за човека, тъй като те го даряват с извънредно ценни незаменими хранителни и целебни продукти.В книгата са разгледани основните въпроси, отнасящи се до технологията за получаване ..
4.00 лв.
Код: 537
Закон за пчеларството, приет от Народното събрание на 10 юни 2003г...
2.00 лв.
Код: 909
"Работил съм с всички модели кошери от двете световни системи: хоризонталната в лицето на Дадан-Блатовия модел и вертикалната на Лангстрот-Рутовата… Това ме наведе на мисълта да създам нов осъвременен модернизиран корпусен кошер с два плодника и магазин за мед, който да осигури най-благоприятни ..
7.00 лв.
Производител: Издателство "Еньовче" Код: 910
Настоящата "Кратка пчеларска енциклопедия" има за задача да подпомогне повишаване на културното равнище и да допълни познанията на пчеларите и селскостопанските специалисти в нашата страна за правилно прилагане на пчеларските практики при работа с пчелите и вследствие на това, добиването на мно..
20.00 лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.