Menu
Your Cart

HONEY BEE PRO с протеин

HONEY BEE PRO с протеин
-16 %
HONEY BEE PRO с протеин
3.20 лв.
2.70 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код: 374
  • Тегло: 1.00кг

Бърза поръчка

Други начини за поръчка

Телефонен номер: 0877 555 371
Имейл: office@dimabee.com
На място: гр. Варна, бул. Република, бл. 320, вх. 2 (до Практикер)

HONEY BEE PRO е храна за пчели, произведена в Хърватска изцяло по ензимен метод. Компанията производител, заедно с технолози по храните, химици и пчелари, произвежда храна за пчели с високо качество. Микрокристалите с размер до 10 микрона са лесни за поглъщане от пчелите и изискват малък разход на енергия

HONEY BEE PRO протеин се използва в ранна пролет за стимулиране на майката. Съдържа 73% захароза, 22% ензимно-инвентиран сироп (глюкоза, фруктоза, вода), минерали и витамини като добавка към висококачествените протеини. Не съдържа ГМО.

Пълните рамки с пило през ранна пролет са основната цел на всеки пчелар. Протеинът има някои жизненоважни качества за развитието на пчелните семейства. Пчеларите трябва да подпомагат с допълнително подхранване, често със заместител на прашеца и витаминно-минерални аминокиселинни добавки. Най-честата причина за това подхранване през пролетта е недостатъчното количество на протеин в природата. Когато пчелното семейство няма източник на протеин, ще отслабне значително, защото не може да се справи с най-важната задача през пролетта – отглеждане на пило, новото поколение пчели. Само семействата, които са в добро състояние, може да се справят с това. Единственото решение е подхранване с стимулиращи храни като протеин и прашец. Увеличаването на количеството пчели в кошера директно повишава възможността за по-големи добиви на мед. Повече пчели – повече мед.

Състав: Захароза 74,1%, глюкоза 10%, фруктоза 10%, вода 5,9%, растителен протеин – 0,50 г на 1 кг (състав: суров протеин 3,2%, сурова пепел 0,30%, мазнини 0,50%, влакнини 0%). 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.