Menu
Your Cart

Сублиматори

Производител: InstantVap Код: 1236
Дозатор за оксалова киселина от неръждаема стомана за сублиматори InstantVap (съвместим с всички модели). С точна дозировка от 1-4 грама чрез завъртане на буталото. Мигновено освобождава на киселината при натискане на буталото.Резервният дозатор може да се държи в дръжката на сублиматора. ..
65.00 лв.
Производител: InstantVap Код: 1210
Силиконовата капачка повишава ефективността на сублиматора InstantVap. Така той има и по-малко загуби на топлина.Уредът е по-чист, тъй като капачката задържа падналата оксалова киселинаНачин на употреба: Извадете дозатора, след което натиснете силно силиконовата капачка през тр..
65.00 лв.
Производител: InstantVap Код: 1124
Устойчива на топлина силиконова капачка, предназначена за почистване на сублиматора с батерия след неговото използване. Комплект от 2 броя.Начин на работа:- първо се уверете, че няма запушване в уреда;- изключете сублиматора без да махате батерията; - изчакайте до спадане на температурата около 2..
12.00 лв.
Код: 1037
Сублиматорът за оксалова киселина е предназначен за третиране на пчелните семейства срещу вароатозата. Изпарителят е електрически уред, работи на 220 волта. В комплект с транспортно куфарче, 2 тефлонови капачки, мерителна спринцовка и предпазна маска БЕЗ ФИЛТЪР.Начин на употреба: в задната част ..
468.00 лв.
Производител: InstantVap Код: 001
Сублиматорът InstantVap 18 V е ефективно средство в борбата с акара Varroa destructor. Третирането става чрез сублимация на оксалова киселина. Уредът  е лек, компактен, кабелите минават под корпуса, електрическите компоненти, дисплея и превключвателя са добре защитени. Има корпус от неръждае..
740.00 лв.
Производител: InstantVap Код: 1234
Сублиматорът InstantVap 18V Compact е ефективно средство в борбата с акара Varroa destructor. Третирането се извършва с оксалова киселина. Уредът е олекотена и по – компактна версия на сублиматор InstantVap 18V.Комплектът включва: сублиматор InstantVap 18V Compact, който е безжична версия, с гн..
685.00 лв.
Код: 1221
Уред за сублимиране на оксалова киселина. Има вграден PID контролер за прецизен температурен контрол. Сублимирането на 2 г киселина става за около 30 секунди.Сублиматорът е в комплект с 2 тефлонови капачки за оксалова киселина, мерителна лъжичка, упътване на български и транспортно куфарче...
455.00 лв.
Сублиматор на ток - VARROA DESTRUCTOR Сублиматор на ток - VARROA DESTRUCTOR
Изчерпан
Код: 1144
Сублиматор на ток за третиране на пчелните семейства с оксалова киселина. Третирането на един кошер отнема 20 секунди. Температурният контролер позволява прецизно задаване на температурата за третиране. Препоръчителна доза за третиране - 2г. Сублиматорът задължително се почиства с вода след прик..
410.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.