Menu
Your Cart

Ханеманови решетки

Код: 251
Силиконова мрежа за събиране на прополис (пчелен клей). Поставя се на мястото на таблата (таванка) и отгоре се слага капака на кошера. След запълване от пчелите с прополис, се навива и се поставя за кратко във фризер. След изваждане прополиса се начупва и се събира като мрежата е готова отново за уп..
6.50 лв.
Код: 431
Пластмасова ханеманова решетка. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Поставя се в началото на активния сезон и се маха след приключването му.Размери : дължина – 49 см, широчина – 41,7 см, дебелина – 2 мм. Големина на..
4.80 лв.
Код: 365
Външна ханеманова решетка, поцинкована. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Поставя се в началото на активния сезон и се маха след приключването му.Размери: дължина – 50 см; широчина – 41 см; големина на отвора –&nb..
11.70 лв.
Код: 902
Ханеманова решетка за 10 – рамков кошер. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Поставя се в началото на активния сезон и се маха след приключването му.Размери: 510/ 430 мм; отвори – 42 мм.Произведена в Турция...
3.90 лв.
Производител: Lega Код: 1004
Ханеманова решетка, изработена от поцинкована стомана. Служи за предотвратяване минаването на пчелната майка от плодник/ корпус в магазин или медови корпус, ограничава се снасянето на пило само в плодника/ корпуса. Ханемановата решетка е без заварки, решетките са сглобени чрез пресоване в преци..
25.80 лв.
Код: 1025
Ханеманова решетка за 10-рамков кошер, изработена от висококачествена пластмаса. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Крачетата от долната страна позволяват на пчелите да се движат свободно, като оставят достатъчн..
5.70 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.