Menu
Your Cart

Ханеманови решетки

Код: 902
Ханеманова решетка за 10 – рамков кошер. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Поставя се в началото на активния сезон и се маха след приключването му.Размери: 510/ 430 мм; отвори – 42 мм.Произведена в Турция...
3.80 лв.
Код: 251
Силиконова мрежа за събиране на прополис (пчелен клей). Поставя се на мястото на таблата (таванка) и отгоре се слага капака на кошера. След запълване от пчелите с прополис, се навива и се поставя за кратко във фризер. След изваждане прополиса се начупва и се събира като мрежата е готова отново за уп..
6.50 лв.
Код: 431
Пластмасова ханеманова решетка. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Поставя се в началото на активния сезон и се маха след приключването му.Размери : дължина – 51 см, широчина – 42 см, дебелина – 2 мм. Големина на о..
4.80 лв.
Код: 365
Външна ханеманова решетка, поцинкована. Служи за отделяне на плодниковите рамки от медните, като пречи на майката да снася в медовия корпус. Поставя се в началото на активния сезон и се маха след приключването му.Размери: дължина – 50 см; широчина – 41 см; големина на отвора –&nb..
10.50 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.